Zwart-wit of in kleur?

Ik kwam er niet uit. Ik had al het hele blog klaar in kleur, maar dacht dat sommigen toch mooier waren in monochroom. Dus toen besloot ik ze zowel in kleur als in zwart-wit hier neer te zetten.

Daarbij hield ik er 10 over, want ik wil niet meer dan 20 foto’s in een blog zetten. Dus die andere 10 komen morgen of overmorgen. Maar dat ga ik toch anders aanpakken: ik kijk per foto wat ik het mooist vind, dus dat wordt kleur en zwart-wit door elkaar. En dan komen er natuurlijk nog een paar bij, mezelf kennende, dus waarschijnlijk 20 verschillende.

Ik zag trouwens gisteren een oudere man met een askruisje op zijn voorhoofd op de Nieuwezijds. Dat is lang geleden, dacht ik. Überhaupt dat ik dat zag, maar helemaal natuurlijk dat ik dat zelf heb gehad toen ik nog katholiek was. En potjandosie, zie ik gisterenavond een foto van de leiders van de Oost-Europese staten met Biden: en DIE heeft ook een kruisje op zijn voorhoofd, als enige trouwens.

Groetjes

rené