Westertoren: de steigers naderen de klokken

Vanaf mijn achtergalerij, hemelsbreed op ruim 1 km afstand.

Ik heb eergisteren iemand aangeschoten die uit de toren kwam om hem op mijn blog met foto’s van de steigerbouw te wijzen, alleen die bleek geen steigerbouwer maar een van degenen die aan de toren gaan werken. Maar daardoor wist ik wel welke firma de steigerbouw verzorgde, Dutch Steigerbouw, en die heb ik gemaild. Daar kreeg ik een reactie op van degene die voor een wijzer stond en waarbij ik schreef “een minuut terug?”!!!!!

Vanaf mijn achtergalerij, op hemelsbreed 1 km daar vandaan, kan ik met mijn telelens bekijken of ze bezig zijn op een voor foto’s leuke plaats, en gisteren zag ik om een uur of twee dat ze bij de klokken (geluid, niet de tijd) waren aangeland. Dus ik ben snel op de fiets gesprongen.

Het tweede deel van het blog is dus van gisteren, het eerste van eergisteren. Op de twee foto’s vanaf mijn achtergalerij (foto 1 en foto 9) kan je het verschil in hoogte zien.

Groet

René

VANAF HIER ZIJN HET DE FOTO’S VAN GISTEREN:

Vanaf mijn achtergalerij, je ziet dat ze hier al bij de klokken zijn.
Heel even scheen de zon gisteren.