Werkoverleg: hoe halen we de haan ?

Ik had de inschatting gemaakt dat ze gisterenmiddag wel ongeveer bij de haan zouden zijn maar toen ik met mijn sterke telelens vanaf de Damstraat de Oude kerk zag bleek er niks te zien. Dus toen bedacht ik dat ik een blogje zou kunnen maken over windvanen en nam ik meteen de vaan van het paleis op de Dam op de korrel, met mijn enorme teletoeter hoefde ik er niet naartoe te lopen. Toen ik daarmee bezig was hoorde ik een man tegen me zeggen: het is half twee hoor!!! Ik stond pal onder een klok en hij grapte alsof ik met die tele aan het klok kijken was. Kijk, daar hou ik nou van. Ik kon het niet laten zei die man, we moesten allebei hartelijk lachen.

Enfin, omdat het koud gaat worden en ze al zo ver gevorderd waren dacht ik dat ze toch gisteren door zouden werken om het af te maken, dus ik ben maar wat rond gaan lopen. En inderdaad, na een tijdje zag ik ze op de toren overleggen hoe ze verder zouden gaan om vervolgens het werk te hervatten.

De hele middag heb ik daar een beetje rond gelopen, maar de haan hebben ze niet gehaald, daarvoor zal ik morgenochtend nog een keertje die kant op moeten, ben benieuwd of ik dat doe. Als ik inderdaad ga en nog een mooie maak zet ik die hieronder.

groetjes

rené.

Zo hoog dat ringetje lijkt me
En daar vastmaken.
Ja tussen die tweede en die derde bobbel denk ik
AAAAAAN de slag
Ik heb geen drone nodig
DIE haan was het toch hè?
De zon ging nog schijnen ook
Vrijdag de rest.

HELAAS GEMIST. IK WAS ER OM 8.45 u. MAAR TOEN WAREN ZE AL KLAAR

Ze deden nog wat dingetjes op de helft van de toren.