Weekend pics

Het was zaterdag open dag in de theaterschool, ik weet niet of dit er mee te maken heeft, maar als dat het geval is was dit denk ik niet de bedoeling.

De weekends zijn vaak het interessantst om uit mijn raam te fotograferen, want de gebruikelijke leuke dingen worden dan nog eens aangevuld door mensen die een dagje Amsterdam “doen”. Deze foto’s zijn allemaal van de afgelopen twee dagen, wat me zelf eigenlijk verbaast want ik ben voornamelijk in mijn tuin geweest waar ik weer vreselijk heb lopen snoeien. Maar ‘s-ochtends, althans als ik gemediteerd heb en mijn oefeningetjes heb gedaan betekent dat rond 12.00 u., zit ik tijdens mijn ontbijt altijd naar buiten te kijken met de camera naast me. Vandaar dat ik eigenlijk elke dag wel foto’s maak vanaf die plek.

Ik had trouwens zaterdag in de vroege middag de dochter van mijn overleden vriend Rob op bezoek, die had ik vanuit mijn ontbijtplek zien lopen en geroepen of ze zin in koffie had. Ze apptje een dag later dat ze koorts had en moest hoesten dus hoopte dat ze mij niet had aangestoken. Ik heb geen koorts maar moet nu wel meer dan gebruikelijk hoesten terwijl ik dit in de vroege ochtend schrijf, hopelijk is dat toeval.

Groetjes

rené

Van dichterbij.
Toeristen vanuit het Begijnhof.
Het hele gezin.
Hansopjes.
Routard, staat er op het boek, dus het zullen wel Fransen zijn.
J’Ame club 8, zal wel geen Francaise zijn want volgens mij is het J’aime. Ik weet nooit waar ik dat c-tje met een tilde (of hoe heet dat ook alweer) kan vinden dus Francaise is verkeerd geschreven.
OPEN DAG in de Theaterschool
Jaaa, daar istie weer. Heeft net de fiets die hij hier aan de brugleuning heeft staan een beetje bijgespoten.
Timing !! Ik heb de foto ook zonder voorbijgangers maar vond dit toch leuker.
Die rickshaws zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken.
De fietstaxi-chauffeur is nooit te beroerd om een foto van zijn klanten te maken. Je kan precies zien hoe de foto er uitziet, al is dat in deze verkleinde versie (voor mijn blogs verklein ik de foto’s altijd dus worden ze minder van kwaliteit) wat minder goed te zien.
Twee harten.
Het hart en de liefde.
Ik dacht eerst dat het een baard was.
Kleurrijke cellokist.
Modieus.
Modieuze ladder.
Ook heel apart.
Digitale rookwaar.