Wat een mooi land zeg !

Ben je daar ooit geweest? Je weet niet wat je ziet, het is maar een klein landje, maar als je in de buurt bent moet je echt eens gaan kijken. Het ligt naast Duitsland en ten Noorden van Frankrijk, echt de moeite waard.

O, je hebt er wel eens van gehoord? Ja inderdaad, Cruijff. En van Gogh, ja die ook. En ondanks dat ze een premier voor het leven hebben is het toch een democratie, al zou je dat niet zeggen met al die kastelen en een koning.

En heel veel vogels, het is echt een vogel-paradijs. En ze zijn bijna allemaal tam, dat komt omdat de mensen er zo vriendelijk zijn, ze hebben echt contact met elkaar. Van alle weilanden maken ze bossen en natuurgebieden, want ze kweken op hele kleine stukjes grond héééél veel groenten die ze zelfs exporteren, terwijl het toch maar een klein landje is met waanzinnig veel mensen die ook allemaal groenten eten.

Het is er echt prachtig, en op sommige stukken werkelijk doodstil, dan hoor je niks, terwijl ze met zijn 17 miljoenen zijn. Maar ze zitten allemaal op een kluitje, dus daar hoor je buiten hun grote steden niks van.

Niet doorvertellen hoor, want anders gaan er veel teveel mensen naartoe.

Groet

René

Kasteel-Museum Sypesteyn in Loosdrecht.
Idem
Voorgebouw Sypesteyn, nu restaurant.
Fort bij Tienhoven
Nijenrode.
Kasteel Gunterstein van de familie Quarles van Ufford in Breukelen.
Nieuw aan de Vecht, wordt vast oud.
Oud aan de Vecht, blijft oud.
Zo’n tuinhekje wil ik ook in mijn volkstuin.
Bij de Loosdrechtse plassen.
Als je een rode auto ziet op apple maps in de omgeving van de Loosdrechtse plassen zit ik er in, als het tenminste een soort streetview is en niet alleen maps.
Loenen, of Loensersloot.