Waanzinnig mooie regenboog aan het IJ

Deze is met mijn mobieltje genomen want met mijn compactje kreeg ik hem er niet helemaal op. Rechts zie je dat hij in het water doorloopt. Voor de duidelijkheid heb ik dat iets lichter gemaakt, maar verder niks. Heel vaag zie je ook de tweede parallelle regenboog.

Af en toe lacht het foto-geluk je wel heel erg toe, dat was bij mij gisteren het geval. Het was de mooiste regenboog die ik ooit gezien heb en heb als een gek staan te fotograferen. En ik was de enige niet!

Behalve dat hij op een gegeven ogenblik helemaal “gaaf” was en ook nog eens dubbel werd, zag ik iets wat ik nog nooit gezien had: hij liep door in het water!!!!!!!

Na een korte tijd begon het te regenen, maar ook dat had nog een leuk effect: mijn cameraatje stelde scherp op een van de druppels die op de lens terecht was gekomen. Niet een mooie foto maar ik zet hem er toch bij vanwege de curiositeit.

En nou nog ff wat anders: vandaag is het precies 1 jaar geleden dat alle posts van mijn weblog van 21 december 2005 tot en met 21 november 2020 achter slot en grendel zijn gegaan. Ze bestaan nog wel maar alleen voor mezelf en mijn webmaster bereikbaar. HIER is een link naar het eerste blog van de voortzetting van dit dagboek, van 22 november 2020 dus, waarin ik vertel hoe dat allemaal zo kwam. Sindsdien is mijn blog wel enigszins van karakter veranderd maar toch nog heel herkenbaar van mij gebleven.

Omdat ik het ontzettend jammer vond dat je al die blogs niet meer kon terugzien ben ik begonnen met wekelijkse herhaalblogjes op de dinsdag, als een soort compensatie. In totaal heb ik in dit ene jaar maar liefst 294 blogs geplaatst waarvan 37 herhaalblogs dus in totaal 294 minus 27 is 257 nieuwe blogs. Ik denk er overigens over om het in de toekomst allemaal weer open te stellen, maar zover is het nog niet.

Groetjes

René

Hier zie je hem weer duidelijk in het water doorlopen!!!!!
Hier zie je de tweede regenboog ietsjes beter. Ook met het mobieltje genomen.