Voorspelling niet uitgekomen: 74 jaar

5 minuten 74

Hoewel veel langer heeft het vooral in mijn afgelopen levensjaar constant door mijn hoofd gespeeld. Mij is ooit voorspeld dat ik 73 jaar zou worden, de foto hierboven heb ik net gemaakt nu ik een paar minuten 74 ben.

Ik heb het hier wel eens verteld geloof ik, dus maar ff in het kort. In mijn studententijd in Utrecht kwam ik altijd in afzaktent Het Pandje. Daar ging ik regelmatig heen als ik in de Wooloomooloo aan het Janskerkhof was uitgedanst, om 3 uur ging hij pas open geloof ik. Op een keer raakte ik daar met een Egyptenaar aan de praat en die bleek te kunnen handlezen. Nou, daar had ik wel oren naar, maar dat had ik misschien beter niet kunnen doen. Want hij voorspelde mij hoe oud ik zou worden, iets wat helderzienden en handlijnkundigen absoluut nooit mogen doen. Enfin, uit mijn levenslijn maakte hij op dat ik rond mijn 50ste een zware gebeurtenis zou meemaken die wel of niet mijn dood zou betekenen, en als ik dat zou overleven zou ik 73 worden.

Op mijn 49ste maakte ik inderdaad een overval mee in Peru waar ik buiten westen raakte, maar dat overleefde ik dus. Het frappante was dat er een breuk zat in mijn levenslijn, en daar had die Egyptenaar die voorspelling op gebaseerd. Toevallig keek ik een paar maanden later op mijn hand EN BLEEK DIE BREUK IN MIJN LEVENSLIJN ER NIET MEER TE ZIIJN!!! Mijn conclusie stond vast: dat andere zal dus ook wel uitkomen: ik word dus 73, wat ik helemaal niet zo erg vond want dat was nog een heel eind weg. Maar naarmate mijn 73ste naderde, en ik mij het ouder worden/zijn toch veel anders had voorgesteld, vond ik het toch wel spijtig er vandoor te moeten gaan. Voor mijn gevoel ben ik nog niet klaar, leer nog dagelijks bij en hoop ik bovendien de komende shift in het bewustzijn van de mensheid mee te maken en zelfs mede te ondersteunen.

Vooral de eerste voorspelling had een belangrijk effect op mij: als ik toch maar 50 word, wat zal ik me dan druk maken, ik ga gewoon lekker leven en dingen doen die ik leuk vind. En dat heb ik inderdaad gedaan. En pas een paar dagen geleden bedacht ik dat die voorspelling dus misschien wel erg heilzaam is geweest, in die zin dat die mij hielp om niet mee te doen aan de maatschappelijke ratrace. Dat was zonder die voorspelling waarschijnlijk ook wel gebeurd want ik heb altijd een sterk gevoel gehad dat de mensheid zich om de verkeerde dingen druk maakte, en daar wilde ik dus niet aan meedoen.

Ik geloof in reïncarnatie en dat je je eigen ouders uitkiest omdat je iets specifieks moet leren (daarvoor is in mijn optiek de fysieke dood ontwikkeld, terwijl je ziel eeuwig is, namelijk om sneller wat te leren omdat je dat in vele verschillende levens kan doen), en mijn moeder had die houding ook. Geen maatschappelijke ambitie, maar goed zijn voor mensen, vriendelijk zijn, eerlijk. En ze had een bloedhekel aan mensen die zich op hun maatschappelijke positie lieten voorstaan door er zich totaal mee te vereenzelvigen. Zo is ze na de dood van een van haar broers een keer naar diens graf geweest waar op zijn grafsteen stond dat hij ridder in de orde van iets van oranje was: ze vond dat afgrijselijk belachelijk en zei dat ze daar never nooit meer naartoe zou gaan. Dus ik heb allerlei hulpmiddelen gekregen om me bezig te kunnen houden met voor mij zinnige dingen i.p.v. eerst allerlei dingen te moeten “bereiken” om die vervolgens weer te moeten afbreken om ruimte te creeëren voor dat andere. Overigens geldt dat wel voor mij maar voor veel anderen niet, iedereen heeft een andere weg te gaan, sommigen hebben het nodig om bijvoorbeeld bepaalde dingen die ze zich wensen te bereiken, om vervolgens tot bewustzijn te komen dat dat hulpmiddelen zijn en het daar in wezen niet om gaat.

Nou, toch een iets langer stukkie geworden dan ik dacht.

Groetjes

rené