Volop herfst in de tuin

Het pad voor mijn tuin, rechts zie je nog net mijn huisje.

Koud of niet koud, ik MOET af en toe naar mijn tuin. En gisteren was dat heel makkelijk want ik moest een foto maken voor d’OudeBinnenstad van iemand van ADYEN, dat wereldwijde betaalbedrijf dat de gebouwen van Hudson Bay heeft overgenomen omdat ze ruimte nodig hadden, want er werken ondertussen 1300 mensen. En daar op het Rokin is de ingang van de metro van de NZ-lijn, dus twee haltes en ik was op 400 meter van mijn tuin.

Door dat fotograferen voor d’OudeBinnenstad kom je nog eens ergens. Maandag had ik bijvoorbeeld op de Oudezijds Achterburgwal een erg leuke sessie: ik moest een drieling van nog geen jaar oud fotograferen. En dat was schuin tegenover een huis waar ik een weekje tevoren een dominee en zijn vrouw had gefotografeerd. Maar dit terzijde.

Het is over krap drie weken winter, maar in mijn tuin is het nog een en al herfst. Er is zelfs ook nog aardig wat groen, hoewel het beeld wel een beetje vertekend wordt omdat dat deels door de vele groenblijvers komt. Die heb ik er met opzet in gezet om het er ook ‘s-winters nog een beetje te laten uitzien. In de zomer is mijn tuin lang niet de mooiste van het complex, maar in de winter komt dat wel aardig in die buurt. Eigenlijk is mijn tuin altijd mooi.

Groetjes

rené

Is het niet romantisch!
Bladeren handmatig van het gras gehaald.
Binnen
Ook vanuit mijn huisje