Vogels en graffiti

Beetje vreemde combi misschien. Zaterdag in de kou over de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal en de Schellingwouderbrug gefietst. De reden was dat ik watervogels wilde gaan fotograferen vanaf die bruggen en verder richting Durgerdam. En onder die bruggen is het bijna een galerie: graffiti van soms hoge kwaliteit.

Uiteindelijk ben ik maar heel even bij de weilanden geweest want het was echt berekoud.

Waar ik enorm van baalde is dat ze prachtige graffiti onder de bruggen maken maar alle lege spuitbussen laten liggen terwijl het een natuurgebiedje is. Ik zag zelfs een grote open pot verf, echt schandalig vind ik dat. Als je ze vol kunt meenemen om er iets moois te maken kun je ze ook leeg, en lichter dus, mee terug nemen en ze ergens weggooien of thuis in een vuilniszak doen.

De leukste vogelfoto’s waren de zwermen in de weilanden, honderden spreeuwen en brandganzen.

Groet

René

Corona-kunst
Dodaars, de kleinste fuut die er is.
Mijn favoriete vogel.