Voetbalvrouwen niet naar Cadiz

Vanaf de andere kant van deze brug rijd je zo Cadiz binnen. Jan baalde wel dat hij aan het stuur zat en geen foto’s kon maken, en daarom heb ik op de terugweg gereden.

Het Nederlandse vrouwenvoetbalteam zou morgen in Cadiz tegen Spanje spelen in de halve finale van de Nations League. Dat leek me een leuke gelegenheid om weer eens een fotoreportage uit mijn blogloze periode te plaatsen, namelijk van mijn bezoek aan Cadiz tijdens mijn vakantie in Spanje van afgelopen september. Nou is die wedstrijd op het laatste moment vanwege des-organisatorische redenen verplaatst naar Sevilla, dus deze ambiance hebben de Nederlandse vrouwen en hun meereizende fans gemist. Al moet ik er bij zeggen dat Sevilla ook een mooie stad is, daar was ik ook in september. Alleen wil het stomme toeval dat ik nou net de foto’s van Sevilla ben kwijtgeraakt, op een paar mobieltje-kiekjes na. Ik heb de Sevilla-foto’s in een mapje gestopt en niet gecontroleerd of ze daar wel in stonden, en daarbij is iets misgegaan. Waarschijnlijk heb ik ze ergens anders naartoe geschoven, maar ik heb overal gezocht en niks gevonden, en de chip had ik alweer gedeliet (gedelete ?).

Enfin, ik word daar tegenwoordig niet echt gedeprimeerd van, maar ben er ook niet verbaasd over: er gebeuren wel meer van dat soort dingen in huize Louman, de ouderdom slaat toe zullen we maar zeggen.

Morgen of overmorgen blogjes over een stukkie Pieterpad dat ik samen met Jan maandag en dinsdag heb gelopen.

Groetjes

rené

Vlakbij de parkeergarage waar we de auto hadden neergezet was een bushalte voor de sightseeing-bus die we dan ook maar namen. Je gaat daarmee alleen maar rondom de stad, later bleek waarom: voornamelijk zeer smalle straatjes. Maar we wisten toen wel waar we te voet naartoe wilden.
Dit fort hadden we vanuit de bus gezien en daarom zijn we hier vlakbij uitgestapt.
Van dichterbij.
De enorme brug zag je overal.
Gewoon mooi plaatje.
We zijn in deze kerk geweest en vooral: in de rechter toren!!!!!
De voorkant.
Binnenin.
Vanaf de toren. Heel in de verte zie je de enorme brug.
Met het telecompactje vanaf dezelfde plek op de toren dichterbij gehaald.
We waren allebei echt zo bruin.
Pleintje voor de kerk.
Weer vanaf de toren.
Idem
Op de vorige foto ook te zien maar met het telecompactje dichterbij gehaald.
Het was echt een rijke stad, de meeste straatjes waren zo .
Er is weinig groen in Cadiz, het is op een rots gebouwd, Dit was het enige parkje dat we zagen, wel heel bijzonder.
Hoe rijk een stad ook is, dit zie je toch overal.
Bij de haven.