Van Hilversum naar Hollandsche Rading

Station Hilversum.

Gisteren met Jan van Hilversum naar Hollandsche Rading gelopen. Eerst een heel stuk door het bebouwde gebied van Hilversum en daarna door het Goois Natuurreservaat. Eindelijk dus weer eens gewandeld, en dat beviel weer zo goed dat we die draad weer willen oppakken en wat vaker van het ene NS station naar het andere willen kuieren.

Want dat is een beetje het concept: wij houden allebei van fotograferen en dat schiet wat meters betreft niet op. Deze wandeling was maar 10 km, maar we hebben daar wel 3 uur over gedaan. Ondertussen natuurlijk ook nog op een bankje een broodje gegeten en met twee mensen gekletst.

Eigenlijk was het ideaal wandelweer, het begon alleen op een gegeven ogenblik een beetje te regenen maar dat mocht de pret niet drukken, het duurde ook niet zo lang en we hadden er op gerekend dus pluutjes meegenomen

De natuur is frisgroen en het was prachtig allemaal, maar deze foto’s zijn voornamelijk van het eerste gedeelte toen we door Hilversum liepen. EN van twee vogeltjes, een lijster en, daar ben ik vrij zeker van, een gekraagde roodstaart. De mooie bossen zelf komen een andere keer, of niet.

Groetjes

rené

Station Hilversum.
Vóór het station van Hilversum.
Een enorme kerk.
Het oude KRO gebouw, nu te huur.
Zelfs in Hilversum!!!!!!!!!!!
Echt van die Gooise straten met sjieke panden.
Café ’t Tolhuis, niet eens met y, maar dat komt omdat het authentiek is (1901).
Ze hebben wat met handen daar in Hilversum.
Vlakbij Sportpark Hilversum.
Bij station Sportpark Hilversum. Als je alleen natuur wilt kun je beter hier uit de trein stappen.
Buddha en Heineken.
Niet voor het eten maar voor de banden.
Aston Martin, het merk waar Alonso voor rijdt, die het trouwens weer goed doet: staat derde na Verstappen en Perez. Op hetzelfde terrein een etalage met Ferrari’s, het geld klotst in die contreien tegen de plinten.
Soestdijk te koop……..
Mozaiek.
De lijster dus
De, volgens mij, gekraagde roodstaart.
Planken.
We vroegen aan een vrouw die daar rondliep of ze wist wat dit voor zuiltjes waren. Het bleken grenspalen tussen Utrecht en Zuid-Holland te zijn, we zagen er een stuk of 4.