Uit het raam hangen

Normaliter fotografeer ik door mijn ramen heen, althans door het ene raam waar geen gaas voor zit (vanwege de straling), mijn fotoraam geheten. Maar ik zit in een slecht-slaap-periode en ben regelmatig om 05 of 06 uur wakker waarna ik vervolgens niet meer in slaap kom. En ik ga bijna nooit vóór enen naar bed, meestal later, dus tel uit je winst.

Het voordeel is wel dat ik weer eens wat ochtenden meemaak. Meestal heb ik geen zin om te gaan lopen, hoewel dat erg leuk is in de vroegte, maar dan zet ik het raam boven mijn fotoraam open om van het uitzicht te genieten en de ochtendlucht op te snuiven. En als rechtgeaard fotogek hangt de camera dan wel om mijn nek natuurlijk. Er is dan niemand op straat en dat fotografeert wel makkelijker voor een open raam, alleen de vogels zien je.

Dit blog is een combi van beide werkwijzen.

groetjes

René

Lekker fietsen door Amsterdam, de foto’s zijn al klaar.
Voor kleinbehuisden.
Geen idee waar ze voor aan het filmen zijn. Misschien wel voor De Valk waar ze een paar dagen geleden opnames voor maakten voor de Stopera.
Je zal het geloven of niet maar na 22 jaar jaar valt me deze leeuw pas echt op, ik ga hem eens bij daglicht fotograferen, en van dichtbij.