Tuindagen

Dit blog had ik al klaar staan toen mijn computer het begaf. Althans, ik dacht dat die het niet meer deed, maar het bleek een defecte monitor te zijn geweest. Gisteren is door Sunny, die mijn computer “doet”, een nieuwe monitor geïnstalleerd en alles werkt weer perfect.

Hij had maanden van tevoren al uitgezocht welke voor mij goed zou zijn, want hij vond mijn oude beeldscherm maar zozo-lala. Al was er toen nog totaal geen sprake van dat hij ook nog eens ter ziele zou gaan, hij deed het nog steeds goed. Hoewel het niet 100 % zeker was dat de malheur daaraan te wijten was besloot ik toch nu een nieuwe te kopen, omdat ik dat dus al min of meer van plan was geweest. En om, als dat niet de oplossing zou zijn, Sunny te vragen verder te zoeken naar de oorzaak. Gisteren bleek de zaak met dat nieuwe apparaat dus opgelost.

En zoals elk nadeel……..kwam ook het voordeel spoedig om de hoek kijken. Omdat het zo lang duurde, (Sunny kon hem pas na tevergeefs vele winkels op internet bezocht te hebben bij de fabriek zelf bestellen, anders had het nog weken langer geduurd) heb ik de plek waar hij zou komen te staan opnieuw ingericht en geverfd. Het ziet er nu echt geweldig uit.

Ik weet niet of ik nu weer in hetzelfde frequente tempo ga bloggen, de routine is er een beetje uit, maar je weet het nooit.

Dit blog bevat foto’s die ik naar, in en vanaf de tuin al had gemaakt. Ik kom er de laatste tijd bijna elke dag en werk me rot. En dat gaat zo blijven want mijn huisje gaat gerenoveerd worden want het zakt weg. Iemand van de tuin gaat dat doen samen met mij, want ik ben ook niet onhandig. Het gekke is dat ik me daar erg op verheug. Ik ben de afgelopen periode, ook al door dat computer gedoe, heel erg met mijn handen bezig geweest en dat bevalt me weer uitstekend. Ik geloof dat ik in essentie een handwerksman ben.

groetjes

rené

Aan het IJ
Idem
Idem
Idem
idem
Via facebook heb ik Herbert leren kennen en die vroeg of ik eens bij hem langs kwam want hij woont op de weg naar mijn tuin aan de Meeuwenlaan. Dit is een foto vanaf zijn balkon.
Niet helemaal scherp maar toch leuk omdat het in mijn eigen tuin gefotografeerd is: een goudhaantje.
Idem
Pas voor de tweede keer in de minstens 6 jaar dat ik dat stenen houtbrandertje heb, heb ik dat weer eens gebruikt.
Op de weg terug door de Meeuwenlaan: daar hebben ze bij WONDR werk van gemaakt.