Tuin: 2 volle dagen en 1 nacht

Echt een weekendje tuin-beleving. En hoewel ik niet de hele tijd letterlijk op mijn tuin geweest ben, want er was een feestje op zaterdagavond en op zondag heb ik jeu-de-boules gespeeld, was er tijd genoeg om te fotograferen op die tweehonderd vierkante meter natuurlijk.

Het frisse is wel van de tuin af, echt een zomertuin is het geworden. Maar er zijn wel twee rode planten die nu in bloei staan plus de hibiscus en de hortensia en nog zo hier en daar wat, dus het zoemt nog aardig.

Zondagavond toch maar naar huis gegaan want ik wilde schone kleren aan en lekker douchen. Wat dat betreft is het wel fijn dat ik dichtbij woon. Hoewel ik moet zeggen dat het wakker worden in zo’n huisje echt buitengewoon leuk is. Om 6.30 u. ongeveer werd ik wakker en ben ik meteen de tuin in gegaan. Omdat er dan toch nog niemand is kan je dan lekker in je nakie rondlopen en dat geeft een enorm vrij gevoel, of je één bent met de natuur.

Groetjes

rené