Toeters en Bellen

Wat een leuke band hoorde ik zondag voordat ik richting de verre oostgrens van Amsterdam vertrok, toch nog snel even kijken. Het klonk niet alleen als een klok, het zag er ook nog eens heel vrolijk uit. En ik werd zelf nog vrolijker toen ik ook nog een medetuinster ontwaardde die meespeelde. Heel hard riep ik haar, tussen de nummers door uiteraard.

Ik heb daarom misschien meer foto’s gemaakt dan ik anders gedaan zou hebben, hoewel dat bij nader inzien misschien toch niet helemaal waar is, want ik maak altijd meer foto’s dan ik van tevoren zou hebben bedacht, als ik daarover na zou denken trouwens maar dat doe ik niet.

Enfin, ik heb geen filmpje gemaakt dus je kan ze niet horen, maar neem maar van mij aan dat het goed en leuk was.

O ja, en de band heet Toeters en Bellen, hoorde ik later op de tuin.

Groetjes

rené

De trompettiste middenin is Joke, medetuinster dus en aan aantal jaren voorzitster geweest van de tuinvereniging.
Nog een keer Joke met haar spliksplinternieuwe trompet waarmee ze voor de eerste keer optrad, hoorde ik van haar ex op de tuin.
En nog een keertje.
En weer richting de Waag.