Stads-tentoonstelling van een halve wandeling

Toen het maandag droog werd ben ik onmiddellijk de stad in gegaan. Eerst wat in de buurt gefotografeerd en toen langs het station. Wow, wat mooi is, en wordt, alles. Op de wallen moet je het aardig bont maken om een slechte foto te produceren, alles is interessant en crispy. En verderop heb je echt het idee dat Amsterdam BOOMING is, zo wordt er gebouwd. En GOED gebouwd, ze kunnen het tegenwoordig echt.

Voor mijn gevoel kwam ik met een hele tentoonstelling aan foto’s thuis. Ik heb die van de wallen zwart-wit gemaakt, vind ik vaak voor deze buurt mooier.

Hier de helft.

Groetjes

rené

Bethaniënstraat
Trompettersteeg
Peuken
De kerstversiering hangt nog in de Warmoesstraat, bij ons is hij weg
Peek in de steigers
Ik dacht, wat doet die jongen nou, hij heeft zijn fiets toch al gevonden? Maar zijn zadel was kennelijk doorweekt en daarom moest hij natuurlijk een, oranje, zadeldekje van een fiets verderop afhalen.
De mooiste
Fietsrekken van de fietsboot die ontmanteld is.
Vooral de pastelkleuren van de gebouwen in de verte vond ik parachtig
Manhattan aan het IJ
De fietsenstalling ACHTER het station