Stad tijdens de lockdown 1

Ik vind het heeeelemaal NIKS.

Je bekijkt tijdens zo’n lockdown alles vanuit een heel ander perspectief dan normaal. Ook als het misschien helemaal niks met het virus te maken heeft denk je toch bij een stil straatje dat het een verdácht stil straatje is. En als je een poes somber ziet kijken in een etalage denk je meteen: die mist het om aangehaald te worden, de winkel zit immers op slot.

En als je die jongens op de trappen van het huis van Willem Alexander een jointje ziet draaien denk je: gelukkig zijn de coffeeshops nog open, al is het alleen take-away. En als ééntje de Engelse variant onder de leden heeft hebben ze het nu alledrie.

Als je in een lockdown zit zie je overal lockdown dus. Net zoals wanneer je rode schoenen hebt, dan zie je die ook overal. Of je eigen auto-merk. Eigenlijk geen goed voorbeeld bij zwart-wit foto’s, maar je begrijpt wat ik bedoel. Ik weet nu ik dit schrijf niet of ik mijn interpretatie bij elke foto zet of dat ik dat aan de fantasie van de bezoeker over zal laten. Mezelf kennende zal het wel het eerste worden.

groet

rené

Elvis: ook zonder publiek momenteel.
Erg veel valt er niet te handhaven deze tijd.
Je gaat wel meer lezen hè.
Ficken op de bühne is ook even afgelopen.
Een Corona-besmetting in beeld.
Ondanks Covid gaat het uitlaten van de hond gewoon door.
Achter de tralies of in quarantaine?
Nog 8 dagen.
Die duiven hebben het maar goed.
Leeg toeristenbootje.
1,5 meter
FF een jointje draaien voor mij alleen
Zonder Corona zouden deze dames hier beslist niet zitten.
In afwachting van betere tijden.
Take away
Normaal worden hier af en aan toeristen ingeladen.
Altijd plaats in de tram.
Hoop voor de toekomst