Specialité de la maison

Ja zo beschouw ik dat wel een beetje: het fotograferen van mannen die hoog op daken, torens, kranen etc. aan het werk zijn.

Dit zag er ook weer prachtig uit. Ik kon het vanaf mijn woning niet zien omdat het net om de hoek gebeurde, maar ik zag op een gegeven ogenblik wel mensen stilstaan om te kijken en te fotograferen.

Dus toen ben ik ook maar afgedaald.

Tot mijn grote genoegen hadden ze ook nog iets roods aan.

Ze zagen me natuurlijk uitgebreid fotograferen en ik heb ze uiteindelijk aangesproken. Twee kwamen er uit Ierland, geen woord Nederlands was er bij. De derde was een Hollander. Ik heb beloofd dat ik de mooiste foto’s opstuur, en dat ga ik zeker doen.

Groet

René

De handhavers waren het er geloof ik niet mee eens.
Maar na enige uitleg mochten de streigerbouwers verder gaan.