Soft-focus-handen

Beringde handen.

De camera waar ik het meeste mee doe heeft het begeven. Dat was het laatste wat er tot nu toe fout of kapot ging in een hele reeks, ik zit in zo’n periode.

Nou heb ik nog een goede camera maar die is zwaar en die flitst niet goed, dus ik heb voor de zekerheid een compactje gekocht, ik had toch geld overgehouden vanwege Corona. Jan had hem ook al genomen en was er erg enthousiast over, en ik ook toen ik zijn foto’s ermee zag. Maar Jan had me al gewaarschuwd dat hij alleen goed is bij mooi weer, en daar ben ik ondertussen ook achter. Als het bewolkt is is hij super korrelig. Nou heeft dat wel wat, ik ga dat ook gebruiken bij stadsfoto’s want dat kan dan erg mooi zijn als je de foto’s dan ook nog zwart-wit maakt. Maar helemaal gelukkig ben ik er nou ook weer niet mee.

Dit zijn de eerste foto’s die ik met dat ding maakte, ondertussen kan ik er wat meer mee. Het zijn handen die ik vanuit mijn raam maakte, niet gecropt want de telelens is fenomenaal sterk. Maar heel korrelig dus, want de zon scheen niet, en ik vraag me af of ze niet scherper zouden zijn geweest als ik ze met mijn goede camera had gemaakt en dan tot deze grootte had uitvergroot. Gisteren-middag de stad in geweest om weer wat te oefenen, en dat ging iets beter, de foto’s daarvan komen nog. Maar ik wacht toch met smart op mijn gerepareerde camera, gaat nog 5 weken duren.

Groetjes

René

Haar handen.
Gemeenschappelijke (joint-) handen.
GSM-handen, de meest gebruikelijke.
Hap-handen.
Schoonmaak-handen.
Rol-handen.
Drank-handen.
Scootmobiel-handen.
Schoonmaak-handen
Uitleg-handen.
Handenbinders.
Uitklop-handen.
Grolsch-handen.
GSM-camera-handen.
Boodschappntas-handen.
Hondenlijnkatrol-handen.
Mondkapjes-hand.
QR-controle-handen.
Rolkoffer-handen.