Sfeer-foto’s code geel: dancing in the rain

Dancing in the rain.

Gekke ervaring dat het opeens pikkedonker wordt in je huis.

Na enige tijd begon het echt tropisch te hozen, maar daarvóór heb ik nog wat foto’s gemaakt van de inktzwarte lucht, vanaf mijn achtergalerij.

Ik werd een soort euforisch, vond het verschrikkelijk leuk.

Ik denk dat ik in een vorig leven indiaan ben geweest, want ik ben ook al zo dol op tropisch regenwoud. Dat is ook de reden dat ik mijn tuin in Amsterdam-noord zo wild wil hebben. Hij is echt a-typisch voor het tuinencomplex waar hij onderdeel van is. Ik laat hem graag aan mensen zien en die vinden hem allemaal echt geweldig, laatst nog aan Edith, de weduwe van Simon Vinkenoog, die er ook een tuin heeft. Het bleek ook precies háár stijl te zijn. Dat wist ik niet want ik duik altijd meteen mijn tuin in en kom er pas weer uit als ik weg ga. En ik zit vooraan in het complex, dus ik zie niet zo vaak andere tuinen

groetjes

rené

Heel apart licht gisteren. Het rood is trouwens van de neon-reclame van de coffeeshop
Na de hoosbuien was de lucht echt prachtig
Vanaf mijn achtergalerij: de Westertoren
De zuiderkerkstoren kwam ook prachtig uit tegen die inktzwarte lucht
De telegraaf-toren, ook vanaf mijn achtergalerij
En omdat het zo bijzonder is nog een keertje de danseres in de de regen