Schaduw-foto’s zwart-wit

Toch maar weer eens zwart-wit schaduw-foto’s, gisteren gemaakt. Het zijn een beetje veel hondjes en mensen met loop-problemen, maar ook bloemen en de Volkskrant, dat scheelt dan weer. Foto’s gemaakt voordat ik naar de tuin ging.

Daar heb ik verder de hele dag in gewerkt aan een houtwal en de paadjes met haksel opgehoogd. Eens per jaar, soms twee keer, wordt er een hakselaar gehuurd en mogen de tuinders hun snoeihout op ordelijke wijze aan de straat zetten waarna dat collectief in de haksel-machine wordt gegooid. Ik heb daar een paar keer aan meegedaan maar doe dat niet meer vanwege een slijm-probleem, het geeft ontzettend veel “stof” namelijk. Door dat verse haksel in mijn tuin ziet hij er bijna niet meer uit als een wildtuin, meer een VT-wonen tuin. Hij is sowieso een beetje te netjes geworden, maar ja, ik hou er van om daar te werken en na verloop van tijd heeft dat natuurlijk wel zijn consequenties.

Maar ondanks dat vind ik hem er toch weer mooi uitzien. Weinig foto’s gemaakt daar trouwens, wel weer wat van het IJ dus ik heb nog wat materiaal voor een blogje denk ik.

Groet

René

Meestal vraag ik mensen die ik ken of ik een foto die ik van hen uit het raam heb gemaakt mag plaatsen, maar ik ben er van overtuigd dat Leo dit goed vindt dus deze keer niet gedaan, maar haal hem meteen weg als hij dat wil.