Rondje buurt, altijd leuk

Toen ik gisterenavond weer eens een rondje door de buurt maakte zag ik dit. En er hing een man over de reling die er duidelijk wat mee te maken had. En aangezien ik een nieuwsgierig type ben vroeg ik die wat er te doen was daar onder water. Nou, hij had die middag lekker op het terras gezeten bij café Emmelot, maar toen viel zijn geliefde in het water en was de pret voorbij. Omdat er heel belangrijke dingen op dat mobieltje opgeslagen waren heeft hij een duiker gecharterd om hem uit het water te halen. Hij vroeg zich af of het wel zou lukken en of zijn GSM dan nog wel intact zou zijn.

Beide zaken bleken het geval. De duiker vond hem en ik zag thuis op de geposeerde foto dat hij nog helemaal werkte want op het display was duidelijk de tijd te zien dat hij gevonden werd: 22.23 u. Ik heb de jongeman mijn mailadres gegeven en als hij mij een bericht stuurt krijgt hij de foto’s.

Dit bericht kreeg ik van hem:

Super leuk artikel! Uiteindelijk toch een mooie herinnering geworden na een vervelend begin.

Ik zie de foto’s graag tegemoet.

Toen ik thuis kwam zag ik dat er op het Pentagon een fotosessie aan de gang was, dus die heb ik ook maar even meegenomen. En om het verslag van de wandeling maar helemaal compleet te maken heb ik er ook nog maar een keer de gebruikelijk foto’s die ik nam van het Oosterdok bij gezet, bijna hetzelfde als altijd maar toch weer anders.

Groet

René

Bij terugkomst in het Pentagon waren ze dus met een fotosessie bezig:

Maar natuurlijk had ik voor dit alles al de traditionele Oosterdok-foto’s gemaakt: