Rolling Stones: fans

Veel ouderen natuurlijk, maar er waren ook jongeren onder de fans. Ik mocht in de Arena drie vrouwen fotograferen waarvan er eentje duidelijk een dochter was van een van de andere twee. Maar al met al schat ik de gemiddelde leeftijd toch wel rond de 50 jaar.

Er waren er heel wat bij die hun hele leven al Stonesfan waren, dat vroeg ik af en toe maar je kon het ook zien aan de T-shirts en andere kledingstukken met opdruk. Die waren niet allemaal nieuw aangeschaft.

Die nieuwe kledingstukken gingen trouwens als warme broodjes van de hand. Ik zag de verkoop op twee verschillende plaatsen, binnen en buiten, maar misschien waren er wel meer. Ik heb 1 foto neergezet van het koopwaar, vanwege de prijzen. Het goedkoopste T-shirt was € 40, maar er waren ook sweaters/hoodies, of hoe die dingen ook mogen heten, voor € 180,- Een groot biertje kostte trouwens maar liefst € 6,95, ja er werd flink verdiend. Van de andere kant begrepen we wel waarom die kaarten zo duur waren (wij betaalden € 250,- pp): wij schatten dat er letterlijk honderden medewerkers bij het gebeuren werkzaam waren, alleen al voor de Arena, en dan heb je nog al de mensen die voor vervoer en opbouw van decors, geluid etc etc. door de Stones zelf zijn ingehuurd.

De foto’s zijn van fans genomen vóór het optreden.

Ik ben trouwens nog steeds aan het nagenieten.

Groetjes

rené

De dames in de gangen van de Arena.
Op de tribune van de Aremna
Op de bedekte grasvloer.
Daar zaten we dus.