Recreatieve creatie

Deze is wel van een tijd geleden, maar ik had hem geloof ik nog niet laten zien.

Ik had weer eens de sterke behoefte verschillende foto’s door elkaar heen te maken, te werken met lagen. Maar ook om ze “gewoon” sterk te bewerken. Het kan namelijk weer en ik moet zeggen dat ik dat erg gemist heb.

Vooral omdat het zo enorm leuk is om te doen en niet omdat ik het resultaat zo adembenemend vind. Ik heb nog steeds niet de creatieve invalshoek die ook een beetje bevredigend artistiek is, maar sommigen hebben daar wel een eerste aanzet toe. Er staan trouwens wel foto’s bij die ik eerder maakte maar nog niet heb laten zien: foto 1, 2, 5 en 10, de rest is van de afgelopen dagen.

Een tijd geleden was ik er ook mee bezig, en eerlijk gezegd vind ik die beter. Hier bijvoorbeeld heb ik daar een blogje mee gemaakt dat ik heel aardig vond, maar die van portretten van tuinders vond ik werkelijk echt helemaal de moeite waard, HIER staan ze. Maar ja, altijd portretten met iets daar doorheen schemerend is niet echt iets waar je altijd mee bezig wil zijn. De FOPTO’S daarentegen wil ik wel nog steeds af en toe maken, gisteren weer eentje, die zet ik er ook hier maar bij nou ik toch bezig ben, al is het wel een beetje een allegaartje zo.

Het zijn eigenlijk allemaal probeersels, maar wilde het toch laten zien.

Groetjes

rené

Idem