PRIDE Boek: mijn niet geplaatste foto’s 2

2011. Ik dacht: als ze één foto van mij uitkiezen zal het wel deze zijn, maar niet dus.

Dit is de tweede helft van de foto’s die ik instuurde naar de PRIDE 25 JAAR fotowedstrijd.

Er waren allerlei categorieën en voor elk daarvan kon je maximaal 5 foto’s insturen. Dus er zitten wat foto’s bij die ik niet gekozen zou hebben als je alleen maar je beste foto’s zou hebben kunnen uitkiezen. Dat was natuurlijk om een zo breed mogelijk spectrum te laten zien. Zo is er een foto van de binnenplaats van het Amsterdams Historisch Museum waar een grey-pride dansfeest werd gehouden.

Overigens bedacht ik vandaag dat als het beginjaar van de PRIDE 1996 is dat dus 26 jaar geleden is. Misschien tellen ze vorig jaar niet mee, maar ik vond het toch een beetje gek, want dit jaar zou je dan ook niet mee moeten tellen. Ik ben trouwens niet goed met cijfers dus misschien zie ik het helemaal verkeerd. Maar ik ben streepjes gaan zetten voor elk jaar, te beginnen met 1996, en dan kom ik steeds uit op 26.

MORGEN EN OVERMORGEN PLAATS IK EEN AANTAL FOTO’S DIE IK NIET OPGESTUURD HEB OMDAT ZE IN EEN CATEGORIE HOORDEN WAARVAN IK ER AL TEVEEL HAD.

Groetjes

rené

2009. Foto van de Mr. B boot met fotograaf Jan van Breda en zijn man Thijs.
2016. Gay Waterpolo-boot
2017. PRIDE-RUN met Jan.
2014. Ik heb niks met die hondenmaskers maar vind het wel leuk om te fotograferen.
2005. I WANT TO BREAK FREE!!!!!!!!!
2011. De dames helpen elkaar.
2014. Hele verschillende dames , maar wel een overeenkomst.
2010 Jan staat met de foto van deze boot in het boek, en die vind ik ook beter.
2017. Ambulance-boot.
2015. AIDS-boot, je zou het niet zeggen maar ze halen per PRIDE duizenden euro’s op, ik dacht deze keer 13.000. De Jan op de foto is mij zeer bekend.
2019. OLVG-boot, vond het erg geestig.
2003. De overleden Fabiola. Hier op het beginpunt van de Gayparade toen, het Westerdok, toevallig met de ogen dicht.
2009. Boris Diettrich en Job Cohen.
2010. Grachtenhuis-publiek.
2009. Vond dit een erg mooie.
2016. Dansfeest van Grey Pride op de binnenplaats van het Amsterdams Historisch.
2016: Vanaf de boot aan de kant die Bobby en Billy organiseerden.
2004. Een van de categorieën was: medewerkers aan de PRIDE
2019: Hier zat ik op een P-paal, was verbaasd dat niemand op dat idee gekomen was want ik kon het fantastisch zien terwijl ik pas ging kijken toen ze al lang begonnen waren.
2003. Een van de leukste, vind ik. De spuitboot, brandweer.