PRIDE Boek: mijn niet geplaatste foto’s 1

2009 De Hivos boot.

Ik ben echt hartstikke blij dat er 9 foto’s van mij in het fotoboek over 25 jaar Pride staan. Dus ik klaag niet, maar vind toch een aantal foto’s die ik daarvoor ingestuurd heb, maar niet geplaatst zijn, ook best de moeite waard. Van sommige boten vind ik zelfs dat mijn versie mooier is dan wat ik in het boek zie, maar dat zullen alle fotografen wel hebben, tenslotte houdt iedereen van zijn eigen manier van fotograferen. Maar met name de eerste foto van de HIVOS-boot vind ik echt beter.

Ik heb er nog aan zitten denken om zelf een fotoboek te maken, maar daar ben ik toch echt te lui voor. En bovendien: ik vind mijn blog eigenlijk steeds een soort boek/tentoonstelling: dat had je vroeger toch niet kunnen bedenken, dat je foto’s maakt en dat mensen die elke dag komen bekijken. Wat wil je nog meer?

Dit is de helft van de foto’s die niet geplaatst zijn, de volgende helft komt morgen. Je mocht 50 foto’s insturen, wat ik ook gedaan heb, dus minus de 9 die ik gisteren op mijn blog heb gezet is dat 41 verdeeld over 2 blogs.

Groet

René

2010 Op de Christelijke boot. Deze foto heeft in de Winq gestaan.
2017 De juridische boot.
2019 De boot ter gelegenheid van 50 jaar Stonewall Inn.
1998 Beetje onscherp maar toch ingestuurd vanwege het historische aspect ( de Cockring bestaat niet meer)
2004 Geslachtsdelen van stof gemaakt om de preutsheid aan te klagen die er langzaam in de botenparade was geslopen.
2005
2015 Vanuit mijn raam. COC-boot dacht ik.
2016 Vondelpark
2016 Vondelpark. Promotie boek “Jongenssprookjes” van Eric Kollen.
2019 Pride Walk. Hans Verhoeven krijgt een erepenning van de gemeente uitgereikt door burgemeester Halsema.
2019 Pride Walk
2016 Nieuwmarkt-film over de Trut met eigen gedicht over die twee jongens
2016 Op latere leeftijd trans.
2008
2016 Grey Pride met Karin Bloemen
2006 Boot van Mr. B.
2019 Grey Pride Nieuwmarkt
2019 Optreden van de Poppers op de Nieuwmarkt tijdens Grey Pride
1998 Ook niet helemaal scherp maar ook vanwege het historische opgestuurd: het jaar van de Gay Games.