PRIDE 25 JAAR: laatste niet ingestuurde foto’s

Een jonge Glenn Helberg

Ja veel te veel, 9 PRIDE-blogjes, maar wees gerust, dit is de laatste.

Gisteren is de PRIDE afgesloten met een concert in Paradiso en de bekendmaking van de prijzen voor de beste foto’s die in het Vondelpark hangen. De beste foto in een van de drie categorieën vond ik de beste van allemaal: dat was die van Jan van Breda van leernichten die zich nog wat aan het optutten waren en een spelend kind, echt goed. Mijn foto was er niet bij maar dat had ik ook zeker niet verwacht, was al blij dat hij in het Vondelpark hing, dat was mijn prijs.

Back to normalcies zal ik maar zeggen.

Ik snak zo langzamerhand naar een tuinblogje.

Groetjes

rné

Uit mijn raam genomen.
Uit mijn raam genomen
Uit mijn raam genomen.
De juridische boot
Uit mijn raam genomen.
De HVO Querido boot met Geert, oftewel Tilly Trekhaak, met de vlag.
Vanaf de boot van Bobby en Billy: de BiBoot.
Vanaf de boot van Bobby en Bill: Victoria False.
Een jonge Coco Coquette, oftwel Koos van den Berg.
Vanaf de boot van Bobby en Billy
Idem.
Na de gayparade voer de boot van Bobby en Billy over het IJ om de passagiers bij de Stopera te “lossen”.