Paasweekend in de Breestraten

Ze spelen bij mooi weer regelmatig hier, dit is de eerste keer dit jaar. Ze zijn hartstikke goed en begroetten elkaar alsof ze elkaar een hele tijd niet gezien hebben. Ik denk dat ze zo professioneel zijn dat ze niet meer hoeven te oefenen. Het is vrolijke “dixieland” muziek, spreekt iedereen erg aan en werkt heel sfeerverhogend.

Wat was het druk dit weekend! Dat vind ik altijd leuk, want je ziet echt heel andere mensen dan gebruikelijk. Het zijn praktisch allemaal toeristen, en die zien er vooral met Pasen “paasbest” uit.

Ik ben natuurlijk wel zaterdag en zondag naar mijn tuin geweest, maar pas nadat ik ettelijke foto’s uit mijn raam had genomen. En toen ik terug was ging ik weer verder, ik kon er niet genoeg van krijgen.

Dit kan je met recht het topje van de ijsberg noemen, ik had er een paar honderd.

Groetjes

rené

Deze man zie ik vaker lopen, dus geen toerist maar min of meer een buurtgenoot.