Overveen-Zandvoort 1

Gisteren van Overveen naar Zandvoort gelopen met Jan. Dat wilde ik al jaren maar het kwam er nooit van, nu dus wel. Het was vanuit Overveen even zoeken en vragen, maar uiteindelijk vonden we wat we zochten. Eerst naar Kraantje Lek, dat ging langs de openbare weg, en daar het duinpad in.

Veel teveel foto’s gemaakt natuurlijk, maar dat is onze manier van nog eens extra van alles genieten. Het waren er zoveel dat ik er maar twee blogjes van heb gemaakt, morgen vooral de zonsondergang aan zee.

Al met al hebben we 10 km gelopen, best een behoorlijke tippel vond ik, ik voelde het tenminste op het laatst echt in mijn benen. Toen we weer in het donker in Amsterdam terug waren lekker eerst in de Queenshead een wijntje gedronken en vervolgens bij Kam Yin in de Warmoesstraat chinees gaan eten. Daar mochten we van onszelf ook een biertje bij drinken. We houden ons al maanden aan het voornemen slechts hooguit twee alcoholische drankjes PER WEEK te drinken, en dit was dus het rantsoen voor deze week. Het gekke is dat ik het totaal niet mis, het zelfs nauwelijks in de gaten heb. Vorige week zelfs “per ongeluk” de hele week niet gedronken. Ik ben ermee begonnen omdat ik zowat elke dag twee glazen dronk en dat veel teveel vond. En nu ik dat niet meer doe voel ik me stukken beter, ik merk het echt.

Groetjes

rené

Kraantje Lek.
Dat betonnen ding op de achtergrond is een uitkijkpost, de volgende foto’s zijn van daar af gemaakt.
De tribune van het Zandvoort circuit.
Golfbaan, had wel iets Indisch vond ik.
Overal hekken, waarschijnlijk vooral vanwege de herten.