Oosterdoks-eiland vanaf het Marine-terrein

Brugwachtershuisje, nog als zodanig in gebruik waarschijnlijk want ik zag mensen. Maar misschien is deze ook al in gebruik als hotelkamer. Ik zie dat bij andere brugwachtershuisjes steeds aangekondigd maar heb nog nooit hotelgasten gezien, en zeker in deze Corona-tijd zullen ze daar wel niet mee beginnen als het nog niet opgestart is.

Zaterdag in plaats van mijn gebruikelijke rondje over het Oosterdoks-eiland eens over het Marine-terrein gelopen. Daar was ik al een hele tijd niet geweest en ik was verbaasd hoe leuk het is, en hoeveel er weer veranderd is sinds ik daar was. Ze hebben vlonders over het water gelegd en er banen voor zwemmers uitgezet, een soort buitenbad voor de diehards.

Ook kreeg je weer een ander perspectief op de stad, en kon je vanuit een andere hoek het in aanbouw zijnde gebouw van die arme ondersteunde bookingers zien.

Groet

rené

Ik kwam langs de trap naar NEMO en die kan ik niet voorbij lopen zonder hem te fotograferen.
Onderdeel van de fontein op het marineterrein.
Spreeuw drinkt uit het water van de fontein.
Ik had het al ergens gezien: de nieuwe Corona-oplossing van Mediamatic.
Best gezellig eigenlijk.
In de verte een in aanbouw zijnd gebouw in Noord.
Aparte hoek van waaruit je het in aanbouw zijnde en door ons gesteunde arme Booking-gebouw kan zien.
Veel groen bij Hannekes Boom en Mediamatic: het Dijkspark.
De golfplaten achtergrond is van het Klimmuur-gebouw.
Onder het spoor door naar het IJ en de de Ruijterkade.
Vanaf de de Ruijterkade.
Vanaf de de Ruijterkade.