Onderweg: Groote Keeten

Bij het Noordelijkste metro-station van de Noord-Zuid-lijn

Gisteren weer naar het strand bij Callandsoog geweest met Jan. Heerlijk strandweer, en behoorlijk stil. Eigenlijk wilden we naar Zandvoort maar in Haarlem was het zo druk dat we besloten om alsnog naar Callandsoog te gaan, en daar kregen we geen spijt van.

Onderweg natuurlijk gefotografeerd, dat is alleen maar een oefening in timing eigenlijk. Of beter kan ik zeggen dat het genieten van mijn eigen timing is. Ik vind mezelf geen bijzonder goede fotograaf, maar één ding kan ik in de fotografie echt wel goed, en dat is timing.

Wat niet betekent dat alle foto’s die ik vanuit de rijdende auto maak goed zijn, maar meestal staat er wel op wat ik in een flits zag.

groetjes

rené

Halfweg
Nog steeds bezig aan het stadion van AZ
Alfa-mannetje
Daar moesten we flink voor remmen
Een fleurig lapje grond, iedereen maakte selfies
Callandsoog
Op het strand aangekomen zagen we deze camera, en ik kon het niet laten te vragen waarvoor
Deze drie jongens waren het onderwerp: ze waren een dag eerder gered uit zee. Waarom moesten jullie gered worden, vroeg ik: nou, ze waren in een MUI terechtgekomen. Ze hebben er niet echt onder geleden zo te zien. Volgens mij vonden ze het erg leuk om zo in de belangstelling te staan. Ik las op een facebook-reactie op dit blog van Armin dat het de hele dag op het radionieuws was geweest.
Op het einde van de dag kwamen de strekdammetjes weer tevoorschijn
En die werden behalve door de meeuwen, die daar hun avondmaaltijd altijd nuttigen, ook meteen bezet door vissers
Onderweg terug