Ondersteboven en geflipt

Ja ik niet hoor, de foto’s.

Het zijn allemaal spiegelingen en omdat die soms zo strak waren vanwege het smeltende ijs heb ik ze een keer omgedraaid. Maar dan zie je ze spiegelbeeldig en moet je ze nog een keer 180 graden flippen om het beeld te krijgen dat je hebt als je gewoon kijkt, maar dan dus wel onder een andere hoek, het lijkt dan meer van onderen genomen.

Als je begrijpt wat ik bedoel.

Maar omdat je nog meer vervreemdingseffect krijgt als je ze NIET horizontaal flipt heb ik dat ook een keer gedaan.

Ja je bent een geflipte fotogek of niet hè.

Dus toch. Maar niet ondersteboven, dat scheelt weer.

Groet

René

Oudezijds.
Oudezijds.
Geldersekade hoek Rechtboomssloot.
Geldersekade
Deze heb ik dus NIET horizontaal geflipt.
De man met de Rembrandt-hoed is Henk Oldeman, ik liet hem de foto zien en ik mocht hem plaatsen. Dat vragen was natuurlijk helemaal niet nodig want hij staat er tamelijk onherkenbaar op, maar ik vond het leuk om hem de foto te laten zien, en bovendien vraag ik het altijd aan bekenden.
Een vrij bekend gebouw in onze buurt, rechts nog ijs.