Nog wat geworpen en vastgelegde schaduwen

Zo, qua schaduwen ben ik nu helemaal “bij”,

Voor de rest heb ik momenteel geloof ik geen thema’s over het hoofd gezien. Maar ik heb nog wel een heel stel afzonderlijke foto’s, dus dat komt ook nog aan de beurt denk ik. Misschien een blogje maken met foto’s die niks met elkaar te maken hebben, alleen maar als verbindende factor hebbend dat ik ze zelf schoot.

Dat “studiootje” houdt me wel nog steeds bezig. Ik heb geen “modellen” op het oog, althans de enige die ik graag wilde fotograferen wilde dat zelf niet, maar krijg wel steeds allerlei ideetjes. Zoals een doorzichtig gordijn maken dat een meter vóór de zwarte doek hangt om daartussenin iemand te fotograferen met zijlicht, geen idee of dat leuk is, maar ik heb daarvoor wel gisteren een lap tule gekocht.

Groetjes

René