Nieuwmarktbuurt: een fototerugblik

Terraslamp van hotel Prinsheerlijk.

In mijn blogloze periode van vijf maanden heb ik natuurlijk wel foto’s gemaakt, duizenden. Op een gegeven ogenblik kwam ik er achter dat je die foto’s, die ik niet kon bewerken, wel onbewerkt en onverkleind op facebook kon zetten. Dat heb ik vanaf dat inzicht ook regelmatig gedaan. Maar nu weet ik niet meer wat ik heb laten zien en niet, het is eerlijk gezegd gewoon een zootje geworden qua “administratie”.

Dit zijn foto’s die ik in die tijd gemaakt heb waarbij het goed zou kunnen dat ik er een paar al op facebook heb laten zien. Zeker herinner ik me dat ik van twee ervan andere exemplaren uit die serie heb laten zien, namelijk van foto 1 en foto 2. Maar zo erg is het niet om dergelijk soort foto’s twee keer te zien, toch?

Het zijn allemaal foto’s van hier uit de buurt.

Groetjes

rené

Ik geloof dat ik een andere dan deze heb laten zien, namelijk zonder voorbijgangster.
De beiaardier die net samen met Reinier Sijpkens op zijn bootje in de Raamgracht een duetconcertje heeft gegeven.
Groenburgwal
Groenburgwal
Groenburgwal
Groenburgwal
Langebrugsteeg
Langebrugsteeg
Grimburgwal vanaf het Rokin
Rondvaartbootkapitein Rokin
Ergens op de Oudezijds, als ik het goed heb
Geldersekade
Geldersekade
Warmoesstraat
Oudekerksplein
Ergens in de buurt.
Opgevist uit het water van de Oudezijdskolk. Ik herinner me dat er ook een kassa bij was. De foto daarvan heb ik op facebook gezet, dat weet ik zeker omdat iemand van café Camelot reageerde dat die kassa afkomstig was van dat café, gestolen!
Warmoesstraat