Naar buiten EN naar binnen kijken

In de voorruit van een beneden staande vrachtwagen

Beetje een rare periode in mijn leven. Weinig verschillende activiteiten, ik zie weinig mensen, wat lichamelijke ongemakken (slijm), en erg veel naar binnen aan het kijken, misschien wel als gevolg van dat alles.

Maar ik kijk natuurlijk ook naar buiten, en daar is dit een verslagje van. Al ga ik toch ook eens proberen of ik dat naar binnen kijken onder woorden kan brengen, al is het alleen maar voor mezelf. Ik denk dat als je dingen opschrijft ze helderder worden, al loop je dan weer het gevaar dat je simplificeert, dat je het overzichtelijker maakt dan het in feite is.

Maar ik heb de laatste tijd constant het gevoel dat ik ergens niet doorheen kom. Als ik in India zou wonen zou ik doen wat velen daar op latere leeftijd doen: in een grot gaan zitten. En alleen maar spiritueel bezig zijn, de hele dag mediteren enzo. Maar er zijn weinig grotten hier. En bijna verzucht ik: godezijdank. Nou heb ik een beetje mijn tuin als grot, en verder niks te doen, dus eigenlijk lijkt het er een beetje op zoals ik nu leef. Dus ik vraag me af of ik in India verder zou zijn gekomen. Bovendien is het spirituele proces een PROCES, je kan toch geen doorbraken forceren. En dat ik dus toch iets mis komt omdat ik niet geheel en al vrede heb met hoe het gaat, sneller wil, en dat is dus gewoon mijn ego dat nog lekker een vinger in de pap heeft.

ja ik weet wel hoe het zit, maar wat doe je er aan hè?

Groetjes

rené

1,5 centimeter.
Ontsnapt?
Eigen bak met chauffeur.
geen idee.
Brrrrrrrr
Gaat het zo mee?.
Heel mobiel.
Ondanks de kinderbakfietsen zie je dit ook nog steeds. Zo werden wij vroeger ook vervoerd: stoeltje voor op de fiets, alleen zijn de stoeltjes nu wat comfortabeler.
Motor met zijspan, maar dan zonder motor
Dames dames
Hij zat er nog geen seconde of hij werd weggejaagd door de kraaien. Ook boven mijn tuin zie ik vaak de kraaien ongewenste gasten verjagen, zoals laatst een buizerd.
Fiets-danser
Ik dacht dat ze aan het bedelen waren, maar ze gáven juist geld: deze man gaat drugs voor hen halen in de coffee-shop omdat ze daar zelf te jong voor zijn.
Heel erg bedankt, ontzettend blij.
Rembrandt jarig 15 juli.
Of ze nou gay zijn of niet, ik vind het altijd een schattig gezicht als mannen amicaal zijn
Op het kunstwerk waarop hij loopt staan namen van verre oorden.