MOONBURN: De Maan Die Uit De Hemel Viel …..

….. EN VERVOLGENS DOOR DE AARDE WERD VERZWOLGEN.

MOON-BURN heet het lichtobject van het Light Festival dat voor Carré ligt. Toen ik een paar dagen geleden weer terug aan de Amstel kwam omdat ik de eerste keer te vroeg was, zag ik nog net wat kleuren van die licht-maan, en toen was het afgelopen. Het was al rond vijven, dan stopt de belichting van het festival vanwege corona, maar ik dacht toch dat er wat verkeerd gegaan was. En dat bleek te kloppen.

Er stonden twee mannen bij die duidelijk aan het overleggen waren.

Het eind van het liedje was dat de maan verdween. Ik ben de volgende dag gaan kijken maar hij was niet meer te zien, en de dag daarop ook niet. Alsof hij in de aarde was weg gezakt.

Dus voor degenen die hem gemist hebben: hier de foto’s van wat ik een van de betere objecten van het festival vond.

Groetjes

rené

Ik wachten en wachten, wilde hem gekleurd voor Carré fotograferen
En toen zag ik die mannen. “Geen idee wat het is, jij wel?”
“Zou Oscar raad weten?”
“Misschien vóór?????”
“Ik snap er niks van.”
“Wel een mooi uitzicht hiero zeg, zo vanaf de maan!!”
“Wat doen we nu?? ” “Geen idee, tell me!!”
“En toen zakte hij weg!!!!!!”
“En verdween in de aarde.”
En gingen de mannen ook maar weg.