Moderne vervoermiddelen

Gemotoriseerde rolkoffers.

Aanleiding voor dit blog over moderne vervoermiddelen was hetgeen ik op foto 1 en 2 zag gisteren: gemotoriseerde rolkoffers. Nog nooit gezien. Ik vraag me af of je er een rijbewijs voor moet hebben. En hoe hard je er mee mag.

Ik had al een mapje aangelegd dat “moderne vervoermiddelen” heet, en deze waarneming leek me het ideale moment om daar wat mee te doen.

De ene is wat buitenissiger dan de andere, maar ze waren allemaal in mijn jeugd afwezig. Ik heb een beetje wat mijn ouders meemaakten met bijvoorbeeld de introductie van de telefoon en de TV ( o nee, dat maakte ik zelf al mee).

Ach, alles went, zoals computers en mobieltjes, ben ik ook niet mee opgegroeid, maar ik weet al niet beter.

Groetjes

rené

Je kunt hem ook gewoon als rolkoffer gebruiken. Volgens mij kun je er ook je mobieltje mee opladen, maar dat weet ik niet zeker.
Elektrische zelfsturende fiets.
Stuurloze fiets op menskracht.
Segway.
Carver.
Overdekte ligfiets.
Scan-genius van de gemeente. De beste voetballers, zoals Haaland en Frenkie de Jong, zijn ook scan-geniussen, las ik gisteren. Maar dan menselijke scan-geniussen dus. Ik ga daar nog eens een blogje over maken want dat herken ik.
Vracht-step
Vliegwiel.
Elektrische (?) fiets met voorvering.
Elektrische vouwfiets
Familie-tandem
Elektrische driewieler-fiets.
Elektrische step met brommerplaatje.
Aanhangkinderfiets.
Wielplank.
OV-Canta. Dinsdag geïntroduceerd. Elektrische HeenenWeer Canta van de gemeente, voor personenvervoer van mensen die slecht ter been zijn.
Elektrische personen-driewielbrommer. Bromt geruisloos.
Elektrische driewieler-vrachtfiets. Bij nader inzien zou dit wel eens voor rolstoel vervoer kunnen zijn, maar dan even voor planten gebruikt.