Markante passanten

Ik heb natuurlijk een heel stuwmeer aan foto’s die ik gedurende mijn computercrash van 5 maanden heb gemaakt en dus niet kon publiceren. Zo nu en dan wil ik daar de krenten uit pikken, en dit is er weer een.

Allemaal foto’s van bijzondere mensen die ik vanuit mijn woning maakte. Mocht er iemand op staan die dat niet wil: geef maar een seintje dan haal ik hem weg. Maar het omgekeerde kan ook: dat iemand zichzelf herkent en dat zo leuk vindt dat hij de foto in volledig formaat wil hebben: die stuur ik dan (gratis) via de mail.

Hoewel ik vandaag naar mijn zus ga waar haar zoon, die lekker kan koken, de maaltijd verzorgt heb ik totaal geen kerst-gevoel. Kerst is meer een aanleiding om mijn familie weer eens te zien, maar het had net zo goed vorige week of volgende maand kunnen zijn dat we afgesproken hadden. Maar misschien is dat bij iedereen wel zo, dat het meer een aanleiding is dan het besef van het licht, de liefde en de eenheid die er eigenlijk aan ten grondslag ligt en “gevierd” wordt.

Groetjes

rené