LIEFDE IS VRIJ: mannenblog

Ik heb een hertaling van het lied “I Will Survive” gemaakt. In eerste instantie voor het koor Manoeuvre maar daar hebben ze het niet gebruikt om de een of andere reden, dus toen dacht ik: ik ga het zelf zingen. Voor het eerst heb ik via Karaoke.nl een begeleiding kunnen downloaden, kost bijna niks. En in het kader van de Corona-therapie heb ik het thuis met het mobieltje als camera ingezongen en op youtube en facebook gezet.

Ik heb het genoemd: LIEFDE IS VRIJ. Teksten moeten altijd ergens over gaan vind ik, en dit is er een waar ik zelf weer geheel achter sta.

En naar aanleiding van dat alles plaats ik hier ook maar een mannenblog: allemaal mannen in allerlei soorten en maten vanuit mijn raam gefotografeerd gedurende de laatste twee weken. En toeval toeval: dit is de internationale dag tegen de homohaat. Jetten van D’66 las een paar van de haat-mailtjes voor die hij elke dag bij tientallen ontvangt. Nee, we zijn er nog lang niet.

groet

René