Liefde en strijd in het Vliegenbos

Zou ze thuis zijn???

Ik had een mooi vogelgeluid gehoord toen ik vandeweek in mijn tuin was en wilde graag weten welke vogel dat geluid maakte. Het kwam uit de enorm hoge coniferen van mijn buren, maar die zijn aan de zuidkant, waar ik op uit kijk, ondoordringbaar dik dus ik zag niks. Aan de andere kant zijn dezelfde bomen veel opener omdat dat de noordkant is, maar om dat te zien moet je naar het Vliegenbos. En dat deed ik dus ook maar, want ik kan tamelijk vasthoudend zijn in dit soort zaken. Uiteindelijk zag ik hem, hoewel hij toen ik aankwam ergens anders was gaan zitten, maar ik kon hem daar goed fotograferen. Het bleek een lijster te zijn, dus zo heel speciaal nou ook weer niet, hoewel ik alles mooi vind.

Maar omdat ik toch in het bos was heb ik ook maar even naar andere vogels rondgekeken. Ik zag er niet veel maar heb wel uitgebreid de amoureuze activiteiten van de halsbandparkieten gefotografeerd.

Groet

René

Jaaaaa, ze is er!!!!!
Ada? Mag ik even naar je toe komen?
Tuurlijk Karel, doe je wel voorzichtig?
O verdorie, daar is Kees, mijn ex……
Istie weg??????
Voor deze lijster ging ik dus het Vliegenbos in.
Heggenmus op het hek tussen het Vliegenbos en ons tuinencomplex.
Er schijnt een groene specht in het bos te zitten, maar die heb ik nog nooit gezien
Maar deze blijft ook leuk natuurlijk.
Ha schatje, eindelijk.
O lieverd, je bent om in te bijten.
O Ada, je neukt zo lekker.
WÁAÁÁT, IK BEN Ada helemaal niet, lul, ik ben Carola, haar jongste zus. Ik LIJK nog niet eens op haar, wegwezen jij.
Toen ik een dag later op het complex aankwam zag ik een kraai een buizerd wegjagen boven het Vliegenbos. Dat heb ik trouwens wel vaker gezien.
Nou, dit is nog eens ECHT bekken.