Kleurige weekend-foto’s

En ik hoefde er niet voor naar buiten. Afgelopen weekend werkelijk geen stap buiten de deur gezet, maar gelukkig hebben heel veel mensen dat wel gedaan waardoor ik me nooit hoefde te vervelen. Zaterdags en zondags kan je sowieso altijd het best fotograferen want dan zijn er toch de meeste toeristen, en die komen nou eenmaal meestal niet in hun dagelijkse kloffie naar Amsterdam.

Dat fotograferen zorgt ervoor dat ik me zo’n weekend niet verveel, want veel initiatieven buitenshuis neem ik momenteel niet. Nou is januari al helemaal niet mijn favoriete maand. Tot voor een aantal jaren geleden zat ik zelfs in deze tijd altijd tegen een depressie aan. Mijn zus wees me daar een keer op, want ik vergeet dat soort dingen, maar toen ik haar eens zei dat ik me beroerd voelde zei ze: dat heb jij altijd in januari!!

De laatste jaren gaat het veel beter, al ligt deze keer het monster vlak om de hoek een beetje te schuimbekken, ook al omdat mijn chronische (14 jaar!!) slijmproductie deze maand wel erg hoog is. Zo af en toe onderneem ik daar eens wat tegen, zo heb ik nu een z.g. oligotherapie ontdekt, ben benieuwd of dat verlichting geeft. Scheppen met geld, want niet vergoed. Overigens kan ik er psychisch wel goed tegen, ik laat me er niet door meeslepen. Bovendien is het meestal na de ochtend zeer doenlijk. Ik zit niet naar medeleven te vissen hoor, iedereen heeft wel wat, het hoort gewoon bij het leven.

Foto’s dus allemaal van afgelopen weekend.

Groetjes

rené

Ook zij zijn op zijn zondags gekleed.
AlsjeBlieieiefft………..!!!! Echt niet??????
Bij Orff aan de overkant is iemand 50 geworden. Ik dacht dat het Marjoes was, met haar man, in de rode polo, eigenaar van dat café. Maar bij navraag bleek het een klant te zijn.
De gemeente is nog niet zover.
Leuk he!!