Kamer met uitzicht

Zomaar een greep.

Als je nagaat dat ik misschien uitkijk op 1 hectare kun je wel een conclusie trekken over wat er aan veelzijdigs gebeurt in een hele stad, laat staan in een land of op de hele wereld. En wanneer je bedenkt dat wij qua omvang nog geen zandkorrel in het heelal zijn MOET je wel eerbied hebben voor de kracht die dat allemaal mogelijk maakt. Althans, dat effect heeft het bij mij.

De laatste foto is van gisteren: de volgboot van de boot waar Macron in zat die gisteren een rondvaart door de stad maakte, de Belle Epoque heette die rondvaartboot. Betreffende foto past eigenlijk niet zo bij de rest, daar let ik altijd wel op maar nu een keer niet. Het verkeer werd er trouwens voor stil gezet, de mensen moesten ook de banken verlaten die op het water van de Oudeschans uitkijken en vooraf controleerden een paar politiebootjes of er tussen de woonboten op de Oudeschans niet wat potentieel gevaarlijks was voor de president. Tenslotte was hij hier en daar al door actievoerders gestoord, terwijl hij toch zo leuk een paar zinnen in het Nederlands had gezegd. Niet te verstaan natuurlijk, Bernard sprak beter Nederlands maar ja, die wilde je niet horen.

Als er iemand op staat die dat niet wil, of juist de foto in groter formaat wil hebben: geef een seintje dan haal ik hem weg of stuur ik hem op.

Groetjes

rené

Als ik zoiets zie denk ik altijd aan Boudewijn de Groot.
Boodschappenwagentje.
Ideaal voor rolstoelers met begeleiding.
Ik kan geen stofzuiger zien of ik moet denken aan de clip van Queen: I want to break free. Wat me trouwens doet denken aan ruim 2 decennia geleden. Toen kwam er ook een beroemdheid hier langs varen, Nelson Mandela, en de brug en de oevers stonden volgepakt met mensen. Ik stond klaar met mijn camera hierboven, maar het duurde zo lang dat ik dacht: ik heb nog wel tijd om mijn nieuwe stofzuiger uit te proberen, ik woonde er pas. Toen ik dat gedaan had en naar buiten keek was de boot met Mandela al voorbij, eeuwig spijt van gehad.
Geen photoshop hoor.
Volgboot van de boot waar Macron in zat. Beveiligers?