Ik had het natuurlijk kunnen weten

Zou het een nieuwe rookbank zijn? Ik had werkelijk geen idee waar dat ding voor bedoeld was. En achteraf, toen het zelfs mij duidelijk werd, begon ik toch wel een beetje aan mijn verstandelijke vermogens te twijfelen.

Natuurlijk had ik het moeten weten. Dat ik er niet aan gedacht heb komt…… ja ja verzachtende omstandigheden…… omdat de kerststemming bij mij nog niet heeft toegeslagen. Eerlijkheidshalve moet ik erbij zeggen dat de kerststemming hier altijd pas NA kerstmis toeslaat: JAAAAAAA, KERSTMIS IS WEER VOORBIJ!!!!!!

Die bank was er dus voor de kerstboom, zoals mij pas duidelijk werd toen ze er gisteren aan bezig waren.

En wat ik OOK had kunnen weten: niet bloggen is wel rustiger, ik had een beetje last gekregen van blogdwang, maar het gevolg is wel dat ik nu met een stuwmeer aan foto’s zit. En die moeten getoond worden, want anders heb ik ze voor niks gemaakt.

Dus….

Groetjes

rené

De electriciteit moet vanaf hoog in de kerstboom via deze boom vanuit het Sluijsje komen.
Friekens Bierbrouwerij
Prettige conversatie met de daklozenkrant-verkoopster die altijd bij de AH staat.
Na gedane arbeid….
Die letters spiegelden op de een of andere manier in mijn raam, ik denk dat ik deze foto met mijn raam open heb gemaakt.
net in de mist genomen
Ook net genomen.