IJ-tuin-IJ

Ik wist niet wat ik zag afgelopen zondag vanaf de pont. Een hele worsteling van een aalscholver die zijn naam aandeed: hij probeerde een polsdikke aal naar binnen te werken, en dat was echt zo makkelijk nog niet. Ik had helaas niet mijn allerbeste telelens bij me maar kreeg hem er toch redelijk genoeg op om hem hier te laten zien. Iedereen was al van de pont af en de nieuwe mensen stroomden er alweer op toen hij klaar was, en ik moest er dus tegen de stroom in vanaf, maar dit kon ik onmogelijk laten lopen.

Ik laat 2 foto’s van die aalscholver zien met daarna nog 2 van het IJ, vervolgens tuinfoto’s en daarna weer foto’s van het IJ, maar dan bij en vanaf de pont naar het Azartplein. Die neem ik tegenwoordig vaak want ik ga regelmatig bij SPIRIT eten, een vega-eettent aan de kop van de Czar Peterstraat waar je je eigen eten opschept en per gewicht af laat wegen: snel en ongelooflijk lekker.

In de middag heel erg gezellig jeu de boules gespeeld op Buitenzorg.

Echt in alle opzichten een topdag.

Groet

René

Het terras van, wat tegenwoordig heet, SEXYLAND, het vroegere Wilhelmina Dok.

VANAF HIER DE TUINFOTO’S VAN ZONDAG PLUS EEN PAAR VAN 1/2 DAGEN EERDER.

Een enorme hommel, het leek wel een klein vogeltje.

VANAF HIER WEER HET IJ MAAR DAN MET DE ANDERE PONT, DIE NAAR HET AZARTPLEIN.