Het Vliegenbos en mijn tuin

Eigenlijk is ons tuinencomplex Buitenzorg onderdeel van het Vliegenbos. De vogels kennen het verschil bijna niet, al zijn ze er ondertussen wel achter dat er meer mensen zijn bij ons dan in het bos. En dat dat vooral in de winter zijn voordelen heeft: dan hangen heel wat tuinders eten voor hen op, en dat weten ze. Ik zag zelfs vaak spechten aan de voerbakjes hangen!

Dus daarom maar eens een blogje met foto’s van het Vliegenbos EN foto’s van mijn tuin. Een paar dagen geleden genomen. Ik kon maar 1 vogeltje fotograferen, maar dat was dan ook een goudhaantje, in mijn eigen tuin!!! Die vogeltjes houden van taxussen en daar heb ik twee van in mijn tuin staan. Ze zijn ontzettend schuw dus ik ben blij als dat fotograferen enigszins lukt, al is het deze keer wat minder mooi dan een hele tijd geleden.

Groet

René

Pimpelmeesje in mijn tuin. Vanaf hier zijn het foto’s van mijn tuin.
Dat is echt een vorm van geluk: dat je in je eigen tuin zit en dat je dan een goudhaantje ziet op twee meter afstand.