Het Nationaal Holocaust Namen Monument

Dit is het tweede blogje met foto’s van eergisteren toen ik mijn huis ontvluchtte vanwege het lawaai. Ook gisteren stond die spuitwagen weer uren te loeien, maar toen kon ik er wel tegen. Hoewel ik toch nog even het dorp ben in geweest, maar dat was voornamelijk omdat ik foto’s moest maken voor d’OudeBinnenstad.

Het holocaust monument aan de Weesperstraat begint al aardig op te schieten. Het wordt tamelijk groot, zag ik, en er worden veel spiegels gebruikt.

Ik ben dol op spiegels, het levert altijd mooie plaatjes op, maar ik hoop dat het geen gevaarlijke situaties op gaat leveren zo naast die drukke straat. Als het tegen zit kan de zon verblindend werken en ‘s-avonds met die auto-lampen ……maar misschien is dat onzin, of hebben ze er met de stand van de spiegels rekening mee gehouden.

Groet

René

Het Joods Historisch Museum in het monument weerspiegeld!
Sign of the times: banieren van het roze filmfestival en een uiting van de viruswaanzinwaanzin.