Het leven gaat door.

Ja die honden moeten natuurlijk toch uitgelaten worden, de boodschappen moeten toch gedaan worden.

Eigenlijk is het nog redelijk “druk”, ja niet vergeleken met normaal, maar vergeleken bij andere straten wel. Denk ik, want gisteren ben ik maar helemaal niet weg geweest, mijn “buiten-uitje” bestond uit een uurtje in de zon op mijn galerij. Ik word er steeds banger voor, hoe meer filmpjes ik over het virus zie.

Een vrouw van mijn tuinencomplex waar ik altijd hele goede gesprekken mee heb is opgenomen in het ziekenhuis. Ze wordt onderzocht op Corona, maar het kan ook iets anders zijn. Kennelijk is het wel erg want anders wordt je niet naar het ziekenhuis gestuurd door je dokter, opgehaald door een ambulance. Ik was vrijwilligerswerk voor haar aan het regelen en kreeg haar plots niet meer te pakken en voelde meteen wat er aan de hand was.

Verder zag ik op facebook dat iemand waar ik vroeger veel contact mee had ook Corona heeft gekregen, net als haar man.

Hoewel het RIVM zegt dat de groei afvlakt ben ik er nog niet zo zeker van dat dat resulteert in de gewenste curve: in Brabant waarschijnlijk wel, maar ik denk dat de piek in het Noorden nog moet komen en dat dat best een piek inderdaad zou kunnen zijn, gezien het toch wel onverantwoorde gedrag hier en daar.

Quarantaine dus.

En fotografie.

Groet

René

Hé, toeristen?