Het kleurige leven

Dit wordt een rommelig blogje.

Wat is het geval: ik had dit blog al klaarstaan, namelijk alleen maar kleurenfoto’s uit mijn raam, dit als contrast met het blog van gisteren waarbij ik alleen zwart-wit foto’s uit mijn raam liet zien.

Dat is dus een logisch thema.

Maar toen zag ik een mailtje van AT5 die mijn foto’s van Kees IJzer hadden gezien, via de I Love Nieuwmarkt groep van facebook op dit blog gekomen. Ze wilden graag de foto’s van hem hebben die ik uit mijn raam van hem heb gemaakt, en een interviewtje met mij over de overledene, met wie ik slechts één keertje contact heb gehad, wat ze overigens wisten.

En omdat dit toch min of meer een dagboek is wilde ik dat item er dan ook maar meteen in verwerken. Kleurenfoto’s uit mijn raam en het gebeuren met AT5 omtrent Kees IJzer combineren dus.

Maar toen dat interviewtje voorbij was en ze een paar shots van mij staande in mijn foto-raam hadden genomen zag ik die enorme regenboogvlag in de straat hangen, en daar moest ik ook wat mee. Hé, dacht ik, dat komt mooi uit, tenslotte is die vlag ook de vlag van het kleurige gay leven en het is PRIDE-week.

Dus toen wilde ik die DRIE dingen in een blog bijeen brengen.

Dat heb ik dus wel geprobeerd, maar de beeld-logica is wel een beetje zoek nu. Wel allemaal in kleur, dus toch een klein beetje een rode draad.

groetjes

rené

PS: het item over Kees IJzer komt vandaag vanaf 14.00 u. op AT5 werd mij gezegd. Interviews met markt-kooplui o.a.

Je weet het niet hè, je weet het niet. Maar het zou goed kunnen.
Mannetjes blauw, vrouwtjes roze, en zo hoort het ook. Eh………
Hoewel de man niet zo kleurig gekleed is, heeft hij toch iets met alle kleuren van de regenboog.
Wat een vingers allemaal. Hand in hand lopen, je ziet het steeds vaker bij alle gezindten.
De nieuwe trend: zebra-parties. Wat voor spelletjes zouden ze daar spelen?
Armen om elkaar, je ziet het steeds vaker.
Ja zo maak je er een kunstwerk van
Vrolijke vibes, rose is sowieso wel een vrolijke kleur vind ik.
Zelfde smaak qua kleding, maar niet in geslachts-voorkeur.
Zag hem wel eens bij een kleurige party geloof ik.
Een mooie rose lucht, maar rose is natuurlijk geen exclusieve kleur voor een “bepaalde ” groep.
Ja deze man hoort natuurlijk bij de atletische sport wereld. Dat bordje intrigeert me ook trouwens
Ik dacht dat Amsterdam dat was. Maar ja, alles is relatief.
Mot je nou kèken!
Ondanks dat er elk jaar een boot op de Gay Pride meevoer met militairen, heeft dit er niks mee te maken waarschijnlijk. En hoewel het geen verkeerde kerels zijn zijn het geen “verkeerde” kerels. Denk ik. Maar je weet het niet tegenwoordig hè, je weet het niet. En wat zou je ook.
Gewoon héél sexy.
Gewoon heel lief.
Zij keken naar een man die uit het raam hing met zijn camera en communiceerde met een dame van AT5 over hoe ze hem in beeld wilden brengen met die camera.
Shotje van beneden en toen een interviewtje over de overleden Kees IJzer die ik dus vaak vanaf mijn woning heb gefotografeerd. Het zou eigenlijk gisteren al uitgezonden zijn maar er waren wat technische problemen, dus het wordt vandaag vanaf 14.00 u. zei deze Martine Bakker van AT5