Het IJ gisteren

Gisteren voor het eerst sinds enige tijd weer naar mijn huisje geweest, het stond er nog! Voordat het lente wordt moet ik in mijn tuin nog minstens 1 grote snoeiklus doen, maar gisteren had ik daar geen zin in. Vandaag ga ik weer, is het plan, misschien doe ik het nu wél.

Al een beetje met opruimings-werkzaamheden begonnen, noodzakelijk voor de komende verbouwing.

De foto’s zijn allemaal van gisteren aan het IJ, behalve de laatste, die is van eerder. Op de pont kwam ik een oude bekende tegen, kapper en werkzaam bij de thuiszorg. Hij bood aan me te knippen, zijn kennersblik had waarschijnlijk al zorgelijk geconstateerd dat daar ook wel wat gesnoeid mag worden. Mijn eigen werkzaamheden daaraan hebben het er niet beter op gemaakt. In mijn tuin knip ik beter, hoewel het toch ook enige overeenkomsten heeft.

Groet

René