Het gewone stadsleven in kleur

Ik ben mapjes met foto’s aan het opruimen.

Administratief gesproken ben ik werkelijk verbazingwekkend inconsequent. Ik heb bijvoorbeeld een “uit mijn raam” mapje waar ik foto’s die ik nog ooit wil gebruiken in stop. Maar als ik eens een bijzonder leuke foto-dag heb gehad met plaatjes die ik vanuit mijn woning schoot, dan gebruik ik de foto’s daarvan meteen. Daar voeg ik dan soms tóch ook foto’s uit dat verzamel-mapje aan toe. Maar die blijven dan wel in dat mapje staan, wat verwarring schept: heb ik die foto nou gebruikt of niet? Foto’s die bewerkt zijn beschouw ik als “gebruikt”, die heb ik meestal op mijn blog gezet want anders had ik ze niet hoeven bewerken. Die sla ik dan later weer elders op, maar de rest van de serie van hetzelfde onderwerp niet, dus dan staan er niet-bewerkte foto’s bij die serie en denk ik dat ik er nog niks van gebruikt heb.

Bent u er nog?

Dus als er hier foto’s bij staan die ik al eens heb laten zien weet je hoe dat komt.

Groetjes

René

PS: nog maar een keer: als er iemand op een foto staat die dat niet wil: geef maar een seintje dan haal ik hem weg.